
Aki vendéglátó egységet működtet, bizonyára tapasztalta már, hogy számtalanféle csomagolódoboz létezik, és bizony nem mindegy, hogy milyet választunk. A csomagoláson függ ugyanis nagyrészt az elvitelre készült ételek épsége, így közvetetten a vendégek elégedettsége és az hely népszerűsége is. De milyen a jó csomagolódoboz?
Mindenekelőtt erős, nehezen szakad vagy törik, és nem ázik át, ha nedvesség éri. Nem ázhat ki belőle semmilyen egészségre káros anyag és természetesen nem színeződhet el tőle az étel. Jó, ha a csomagolódobozban van elválasztó fal, így körettel együtt, de mégis különválasztva tudjuk becsomagolni az ételeket. Ennek főként szaftos húsok, szószok, mártások esetében van jelentősége. Vannak olyan csomagolások, amelyek hőtartóak, így nehezebben hűl ki bennük a frissen elkészített étel.
Cégünk környezetbarát, minden elvárásnak megfelelő csomagolódobozokat gyárt. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, és szerezze be tőlünk a szükséges csomagolásokat vendéglátó egységébe!












Please complete your information below to login.