A webáruház jelenleg karbantartás alatt áll. Ha bármi probléma merülne fel, kérünk keresd meg az ügyfélszolgáltunkat. Megértésed köszönjük!

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Vásárlás

Az online webáruházunkban csak regisztrációt követően tudsz vásárolni. Pár kattintással létrehozhatod saját, egyedi felhasználói fiókodat, amit egy visszaigazoló e-mail formájában aktiválunk. Ezt követően az általad megadott felhasználói adatokkal be tudsz lépni a fiókodba és láthatóvá válnak a termékek árai. A webáruház részletes használatáról az Általános Szerződési Felételek oldalon tájékozódhatsz.

A végfelhasználók estében a minimális rendelési mennyiség a termékek adatlapján feltüntetett legkisebb kiszerelési egység, illetve személyes áruátvétel esetén nicsen vásárlási értékhatár. Viszonteladók tekintetében a minimális rendelési mennyiség 1 gyűjtőcsomag (karton, zsák stb.), valamint a személyes vásárlási értékhatár bruttó 30.000 Ft/alkalom.

Szállítás

A rendelésedet leadhatod telefonon (06 30 207 5561) vagy email-ben (info@csomagolasz.hu) is. A megrendelt csomagolóanyagokat átveheted személyesen raktárunkban (1103 Budapest, Gyömrői út 128. - Nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 8:30-16:00, péntek: 8:30-15:00), illetve kérhetsz házhozszállítást Magyarország egész területén.

A webáruházban történő vásárláskor is ezt a két szállítási módot választhatod. A személyes átvétel minden esetben ingyenes és visszaigazolástól függően akár már aznap átveheted a megrendelésedet. A házhoz szállítás Budapest területén ingyenes, ha a vásárlásod összege eléri a bruttó 15.000 Ft-os értékhatárt. Minden más esetben szállítási költséget számítunk fel, amelynek pontos díját a kollégánk fogja visszaigazolni a rendelésed beérkezését követően. A vásárlás során - a webáruház által - feltüntetett kiszállítási díj egy becsült érték mivel a rendelt termékek összsúlya és terjedelme is befolyásolja azt.

Fizetés

Személyes vásárlás esetén készpénzben, futárszolgálattal történő házhozszállításkor pedig utánvéttel (készpénzben) fizethetsz a megrendelt áruért . Bankártyás fizetésre egyelőre egyik esetben sincs mód. Az átutalásos fizetésre csak hosszútávú üzleti kapcsolat, valamint szállítási szerződés megkötése mellett van lehetőség.

Készlet

A cégünk által forgalmazott csomagolóeszközök jelentős része saját raktárkészletről elérhető. A rendelésre megvásárolható termékeket rövid időn belül beszerezzük, illetve folyamatos igény esetén készleten tartjuk.