TÁNYÉROK

Egyszer használatos műanyag és lebomló tányérok olcsón: spóroljon a vendéglátóhely kiadásain!

A különböző büfék, gyorséttermek nélkülözhetetlen kiegészítői az egyszer használatos tányérok. A legtöbb üzemeltető mindenképp kedvező áron szeretne hozzájutni ezekhez a termékekhez, ugyanis így a kiadásokból jelentős összegeket is lefaraghatnak. Amennyiben Ön is jó áron keres egyszer használatos termékeket, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel fontosak számunkra a vásárlók, és szeretnénk igazodni az igényeikhez, nálunk valóban kedvező áron érhetők el az egyszer használatos termékek. Ezek közül kifejezetten ajánljuk a lebomló tányérokat, ugyanis ezek környezetbarát megoldást kínálnak. Általuk mérsékelhető az a hulladékmennyiség, ami az utóbbi években óriási károkat okozott a Földnek.

lebomló tányérok kínálatában sokféle terméket talál, műanyag tányérokat is kínálunk vásárlóinknak. Faragjunk le együtt büféje, gyorsétterme kiadásaiból, válassza lebomló tányérjainkat, vagy más egyszer használatos termékünket! Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

 

Nézz körül eldobható tányérjaink között!

termék 1-36 / 42

Oldal
oldalanként
Csökkenő irány beállítása
  1. Műanyag Chinet desszertes tányér 170mm FEKETE
    Akciós ár Nettó 9,90 Ft Regular Price Nettó 13,34 Ft
  2. Műanyag Chinet tányér 240mm FEKETE
    Akciós ár Nettó 16,50 Ft Regular Price Nettó 21,32 Ft

termék 1-36 / 42

Oldal
oldalanként
Csökkenő irány beállítása