EVŐESZKÖZÖK

Eldobható evőeszközök, az étel kiszállítás alapdarabjai!

Az étel házhoz szállítás olyan szolgáltatás, amit a legtöbb vendéglátóegység biztosít a vendégeinek. Nincs is annál jobb, amikor a kedvenc ételeinket gyorsan, még melegen házhoz hozzák és otthon vagy az irodában lakhatunk jól velük.

A házhoz szállítás alapvető csomagolóeszköze az ételtároló doboz, de elmaradhatatlan kiegészítő az eldobható evőeszköz is. Egy igényes vendéglátóegység mindig biztosít eldobható evőeszközöket is a megrendeléshez, hiszen sosem lehet tudni, hogy a vásárló hol szeretné elfogyasztani az ételt, van e saját evőeszköze.

A webshopunkból megrendelt eldobható evőeszközöket mindig biztosítani tudja minden étel rendeléshez, ezzel pedig fenn tudja tartani az étterem jó hírnevét azoknak a vendégeknek a körében is, akik ételt rendelnek. A termék kínálatunkat az eldobható evőeszközök tekintetében is a széles kínálat jellemzi. Vannak hagyományos, műanyag, illetve lebomló alapanyagokból, bioműanyagból és fából készült eldobható evőeszközök is, a környezetbarát szemléletmód jegyében.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen minőségi termékeket étel kiszállításhoz!

termék 1-36 / 41

Oldal
oldalanként
Csökkenő irány beállítása
    • Kifutó. A készlet erejéig!

termék 1-36 / 41

Oldal
oldalanként
Csökkenő irány beállítása