POHARAK

Eldobható papírpoharak kedvező áron: velünk nem lesz megterhelő a váltás!

Mivel az Európai Unió 2021-től betiltotta az egyszer használatos műanyag eszközök alkalmazását, sok területen a vállalkozásoknak újra kell tervezniük a mindennapjaikat. Például az éttermeknek, büféknek, egyéb vendéglátóegységeknek hamarosan el kell hagyniuk a műanyag evőeszközöket, tányérokat és poharakat, és helyettük környezetkímélőbb alternatívát találni a kiszolgáláshoz. Az érintett cégek közül sokan attól tartanak, hogy a váltás körülményes és költséges lesz, azonban emiatt nem kell aggódni. Nálunk minden környezetbarát opció kedvező áron elérhető, többek között az ételtartó dobozok és a papírpoharak is!

Számunkra is ismeretes az, hogy sok cégben az anyagiaktól tartanak leginkább ezzel kapcsolatban, ezért igyekeztünk termékeink árát, például a papírpoharakét úgy alakítani, hogy ne legyen megterhelő a kifizetésük. A kedvező árakat a jövőben is szeretnénk megőrizni, emiatt hosszú távon is megéri bennünket választani!

Szerezze be tőlünk a váltáshoz a különböző környezetbarát termékeket, papírpoharakat! Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Tekintsd meg eldobható poharainkat és válassz!

termék 1-36 / 86

Oldal
oldalanként
Csökkenő irány beállítása

termék 1-36 / 86

Oldal
oldalanként
Csökkenő irány beállítása