Az ünnepek környékén a vendéglátóegységek nagy rohamnak vannak kitéve, ami próbára teszi őket és az alkalmazottaikat. Ilyenkor a szokásosnál több a vendég és több a megrendelés is, hiszen sokan támaszkodnak az ételkiszállítással foglalkozó vendéglők karácsonyi, szilveszteri, húsvéti, ballagási, diplomaosztós stb. menüire. Tehát nem árt már időben alaposan felkészülni, hogy ne a könnyelműségen múljon a cég hírneve. Egy igazán színvonalas helynek a megnövekedett nyomás alatt is tudni kell teljesíteni és megtartani a megszokott színvonalat a vendégek, ügyfelek felé. Ez egyaránt igaz az ételekre, a kollégák teljesítményére és a szolgáltatás minőségére. Sok múlhat akár egy ételtartó dobozon is.

Ugye, Te sem szeretnéd, ha pont a legrosszabbkor fogynátok ki az ételtartó dobozokból és rossz pontot szereznétek a vendégeknél? Szerencsére nagyon egyszerű a megoldás, rendelj előre annyi ételtartó dobozt, amennyire szükség lehet az elkövetkező időszakban és nem kell tartanod attól, hogy egyszer csak nincs mibe adagolni a megrendelt fogásokat.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha nem szeretnél látatlanban ételtartó dobozokat rendelni, mert a honlapunkon nemcsak képeket találsz az általunk forgalmazott termékekről, de minden fontos információt is megadunk az ételtartó dobozokról és egyéb kiegészítőkről! Az ételtartó dobozok között vannak hagyományos, műanyag termékek és korszerű, ökotermékek is.

Az ételtartó doboz mindegyike csukható, megbízhatóan záródik, hogy szállítás közben se boruljon ki a benne tárolt étel. Különböző méretben készülnek, alkalmasak előétel, leves, főfogás és desszert dobozolására is. Ha még nem szerezted be a megfelelő mennyiséget ételtartó dobozokból, tedd meg időben, hogy később már ne kelljen vészforgatókönyveken gondolkodni, és felesleges krízishelyzeteket megoldani!

Lépj kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és add le a rendelésedet a pontos ételtartó doboz mennyiségről! Kedvező árakat, gyors és pontos kiszállítást biztosítunk minden ügyfelünknek!