papírtányér legújabb változata már több, mint egyszer használatos tányér, akár komposzt is válhat belőle! A műanyag és a habtányérok még mindig hasznosak, ha eldobható terítékről kell gondoskodni, de ha valaki igazán haladni akar a korral és a legújabb trendeket követni, akkor a legjobb választás a cukornád!

A cukornád alapú papírtányér teljes mértékben a környezetbarát felhasználás szellemében készült. Ez első sorban a kevesebb hulladékot jelenti. A bio papírtányér használatára való átállással hatékonyan csökkenteni lehet az egyre nagyobb gondot okozó szemét termelését, amit legjobban az egyszer használatos eszközök növelnek. 

A webáruházunkban megtalálod a hagyományos, megszokott alapanyagból készült leveses tányérokat, kis tányérokat és lapos, desszertes tányérokat is, de érdemes a környezetbarát papírtányéroknak is figyelmet szentelned. Ahol nagy a sor és sok a vendég, ott rengeteg hulladék termelődik terítékből is, használj bio tányérokat és tegyél egy lépést előre a tisztább jövőért!