Papírtálcák nagy méretválasztékban, többféle kialakításban, kedvező áron - fordulj hozzánk, és válassz környezetbarát, lebomló termékeket strandbüfédbe!

A strandbüfékben általában fontos szempont a vendégeknek a gyorsaság, illetve az, hogy kényelmesen el is tudják vinni a megrendelt ételeket a helyükre. Ehhez egyszerű csomagolóanyagokra van szükség, amik ugyanakkor higiénikusak és az utólagos kezelésükkel sem kell bajlódni. Ennek érdekében érdemes egyszerű papírtálcákat használni.

papírtálcák szinte az összes jellemző strandétel esetén remek megoldást nyújtanak: használhatjuk őket lángos, hot-dog, hamburger, sült hal, sült krumpli, palacsinta kiadásához. A papír termékek egyszer használatosak, de környezetbarátak, lebomlanak, így nincsenek káros hatással a környezetre. Áruk rendkívül kedvező, nem növelik meg a kiadásokat jelentősen. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet , ne habozz, bővebb információért keress minket bátran a megadott elérhetőségeinken! A papírtálcák mellett más lebomló csomagolóanyagokkal is szívesen állunk rendelkezésedre.