környezetbarát elviteles doboz

A házhozszállítási lehetőség ma már alapvető igény a vendégek részéről, és bár a csomagolás elsődleges funkciója még mindig az, hogy megőrizze az ételek minőségét, mindezt környezetbarát módon kell megoldanod, ha szeretnéd tartani a lépést a versenytársakkal. De vajon az öko elviteles dobozok képesek választ adni a csomagolási kihívásokra, amikkel nap mint nap találkozol?

1. Levesek és folyékony ételek: a tökéletes záródás

A levesek, főzelékek vagy éppen az ételek mellé rendelt szószok szállítása talán az egyik legnehezebb feladat ebben a műfajban. Ha nem megfelelő a csomagolás, az étel garantáltan kifolyik, az elviteles doboznak ráadásul a hőt is bírnia kell. Egy elázott doboz vagy kihűlt leves nem csak egyszerű kellemetlenség, hanem olyan baki, amit egy sikeres étterem nem engedhet meg magának.

Megoldás:

Az új generációs leveses papírtégelyek jól záródó tetőkkel vannak ellátva, amelyek még akkor sem szivárognak, ha esetleg megbillennek szállítás közben. A lebomló vagy újrahasznosítható anyagból készült dobozok speciális bevonatot kapnak, amelyek ellenállnak a nedvességnek és még a hőmérsékletet is tartják. Az eredmény? Az a minőség, amit elvársz, és mellé elégedett vendégek.

2. Pizza: viszlát gőz, helló ropogós vacsora

Képzeld csak el, milyen illúzióromboló, ha a ropogós pizzatésztával és az olvadó sajtréteggel a vendégeid már csak élvezhetetlen, nyúlós pizza formájában találkoznak! Az történik ilyenkor, hogy nincs szellőzés és a gőz csapdába esik a dobozban. És persze nem csak a pizza járhat így, hanem minden, ami rosszul megválasztott csomagolást kap. Ez szóba sem jöhet profik körében.

Megoldás:

A pizzákhoz és más hasonló ételekhez tervezett elviteles dobozok tudják a megoldást erre a problémára. Apró szellőzőnyílások biztosítják, hogy a gőz távozzon, így a tészta nem ázik szét. És egyre több pizzadoboz készül környezetbarát anyagokból, például fenntartható forrásból származó vagy újrahasznosított papírból, ami egy extra bevonattal zsírállóvá tehető. Meggyőző, nem igaz?

környezetbarát elviteles doboz

3. Sütemények: a törékeny finomságok védelme

A torták, macaronok, habos sütemények igazi kihívást jelentenek, hiszen ezek különösen kényesek a szállításra. A nem megfelelő csomagolás eredménye, hogy a krémes finomságokból egyetlen massza lesz, az aprósütemények összetörnek és a díszítésnek is annyi. Néhány ilyen félresikerült süteményszállítás pedig könnyen a cukrászda vagy étterem hírnevébe kerülhet.

Megoldás:

A modern süteményes dobozok masszív, mégis környezetbarát anyagból készülnek. Meglehetősen sokfélék és bőven akad köztük olyan is, ami belső elválasztókat tartalmaz, így nincs az a hétköznapi körülmény, ami tönkretehetné a mesterműveket. Ráadásul a vendégek már az átvétel pillanatában meggyőződhetnek a sütemények tökéletességéről, ezért átlátszó, öko doboztetők felelnek.

4. Saláták és ropogós ételek: frissesség mindenek felett

Ropogós zöldségek és húsok, aranybarnára sült burgonya vagy más frissensült ételek esetében kulcsfontosságú, hogy megőrizzék a ropogósságukat. Akár csak a pizzánál, itt is a gőz a legnagyobb ellenség, és tovább nehezíti a helyzetet, hogy az ilyen ételekhez gyakran jár saláta, sőt, öntet is, és ha mindez egyetlen dobozban érkezik meg a vendégekhez, garantált a csalódottság.

Megoldás:

A természetes anyagokból készült környezetbarát elviteles dobozok között számos olyan típus érhető el, ami éppen erre a kihívásra van tervezve. A többrekeszes dobozok és melléjük külön csomagolt öntetek praktikus és látványos csomagolási megoldást jelentenek, a szuper vendégélmény pedig garantált, hiszen mindenki maga állíthatja össze a vacsoráját, ami állagra is tökéletes lesz.

Legyen a csomagolás az éttermed sikertörténetének része!

A gondosan megválasztott csomagolás megóvja az ételek minőségét, miközben zöld alternatívát kínál. Te is tehetsz azért, hogy minden étel frissen, forrón és tökéletes állapotban érkezzen meg a vendégekhez, úgy, ahogy azt elképzelted. Nálunk minden típusú ételhez találsz modern, öko elviteles dobozokat, amelyekkel sikeresebbé és fenntarthatóbbá teheted a vállalkozásodat. Mire vársz még?