Egyre több megrendelése érkezik ételek házhoz szállítására? Nem győzi a rendelések teljesítését? Érdemes előre gondolkodni és gondoskodni a megnövekedett kereslet kiszolgálásához a megfelelő eszközigényről. A kiszállítás egyik legfontosabb feltétele az ételtartó doboz. Ha gyorsan fogy a csomagolóeszköz, rendeljen belőle megbízható cégtől nagyobb mennyiséget!

Az ételtartó dobozokból óriási választékkal rendelkezünk, amikből Ön is könnyedén rendelhet, méghozzá baráti árakon, egyszerre nagyobb mennyiséget is. Számos típusa elérhető az ételtartó dobozoknak, ennek köszönhetően méretben és fajtát tekintve is minden igényt kiszolgáló választékot kínálunk. 

Műanyag és habdoboz, alumínium tálca és cukornád tálka egyaránt szerepel az ételtartó dobozok csoportjában. Főételekhez, desszertekhez, levesekhez és salátákhoz is talál ételtartó dobozokat strapabíró, praktikus kivitelezésben. Amennyiben aktuális a doboz rendelés, keressen minket a honlapunkon található elérhetőségeinken bizalommal és vásároljon jó áron!