Papírpoharak nagy választékban, az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelve, kedvező áron kaphatók. Válts Te is környezetbarát csomagolóanyagainkra!

Egyre hidegebb az idő, lassan, de biztosan, jön a tél. Ez a vendéglátásban is változást hoz, hiszen a fagyikat, jégkrémeket felváltják a forró finomságok, mint például a forró csoki, a puncs és persze a legnépszerűbb téli ital, a forralt bor. Fontos, hogy a szezonra időben felkészüljünk, ne csak az alapanyagok terén, hanem az előállításhoz és eladáshoz szükséges eszközök és csomagolóanyagok kapcsán is. Az előkészületekből nem maradhat ki a nagy mennyiségű papírpohár beszerzése sem. 

papírpoharak napjainkban a legnépszerűbb megoldást jelentik elsősorban a folyékony élelmiszerek csomagolására, de kedveltek például a pattogatott kukorica vagy a sült gesztenye árusok körében is. Előnyük, hogy sokáig melegen tartják az ételeket, italokat. A papír köztudottan nagyon jó hőszigetelő anyag és ez a tulajdonsága nagyszerűen kihasználható az élelmiszer csomagolás terén is. A papírpohárba nyugodtan tölthetünk akár nagyon magas hőmérsékletű italt is, ugyanis kívülről nem forrósodik át nagyon és nem égeti meg a kezet. A papírpoharak népszerűségének másik titka a környezetbarát alapanyag. Szerencsére egyre többen próbálnak odafigyelni rá, hogy minimálisra csökkentsék a műanyag használatát, és ebben óriási szerepet kapnak az egyszer használatos poharak, evőeszközök és tányérok is. Természetesen a papírpoharak ugyanúgy csak egyszer használhatóak, de lebomlanak, így nem növelik a keletkező hulladék mennyiségét és az előállításuk sem terheli meg a környezetet. Különféle méretekben kaphatóak, így remekül használhatók eszpresszó kávé, forró csoki, tea, forralt bor vagy akár shake kínálásához is. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a papírpoharak iránt, ne habozz, fordulj hozzánk bizalommal, és rendelj belőlük kedvedre! Webshopunkban többfélét is találsz és természetesen egyúttal fedelet is vásárolhatsz hozzájuk. Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!