VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Vásárlás és szállítás

A vásárlásra több módot is biztosítünk számodra. Az online webáruházunkban regisztáció nélkül is vásárolhatsz vagy pár kattintással létrehozhatod saját, egyedi felhasználói fiókodat. A webáruház részletes használatáról az Általános Szerződési Felételek oldalon tájékozódhatsz.

A rendelésedet leadhatod telefonon (06 30 207 5561) vagy email-ben (info@csomagolasz.hu) is. A megrendelt csomagolóanyagokat átveheted személyesen raktárunkban (1103 Budapest, Gyömrői út 108-126. - Nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 8:30-16:00, péntek: 8:30-15:00), illetve kérhetsz házhozszállítást Magyarország egész területén.

A webáruházban történő vásárláskor is ezt a két szállítási módot választhatod. A személyes átvétel minden esetben ingyenes és visszaigazolástól függően akár már aznap átveheted a megrendelésedet. A házhoz szállítás Budapest területén ingyenes, ha a vásárlásod összege eléri a bruttó 35.000 Ft-os értékhatárt. Minden más esetben szállítási költséget számítunk fel, amelynek pontos díját a kollégánk fogja visszaigazolni a rendelésed beérkezését követően. A vásárlás során - a webáruház által - feltüntetett kiszállítási díj egy becsült érték mivel a rendelt termékek összsúlya és terjedelme is befolyásolja azt.

Fizetés

Személyes vásárlás esetén készpénzben vagy bankkártyával, futárszolgálattal történő házhozszállításkor pedig utánvéttel (készpénzben) fizethetsz a megrendelt áruért . Az átutalásos fizetésre csak hosszútávú üzleti kapcsolat, valamint szállítási szerződés megkötése mellett van lehetőség.

Készlet

A cégünk által forgalmazott csomagolóeszközök jelentős része saját raktárkészletről elérhető. A rendelésre megvásárolható termékeket rövid időn belül beszerezzük, illetve folyamatos igény esetén készleten tartjuk.