KEDVEZMÉNYEK

Tekintsd meg egyedi kedvezményeinket!

Új vásárlók részére

Minden új kiskeredkelemi vevőnk 5%-os kedvezményben részesül, amely az első 3 vásárlás során érvényesíthető az összes termékünkre vonatkozólag. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, illetve a hirdetésre hivatkozva lép életbe. Tegyen egy próbát és győződjön meg termékeink és szolgáltatásaink kiemelkedő színvonaláról.

Ajánljuk lebomló és környezetbarát csomagolásainkat itt!

Meglévő partnereink számára

Nem feledkezünk meg azon vásárlóinkról sem, akiket hosszú ideje a partnereink között üdvözölhetünk. Számukra is biztosítunk 5% kedvezményt, amennyiben hoznak magukkal legalább egy új vevőt. Az engedmény háromszor vehető igénybe az összes termékünkre vonatkozólag.  A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, illetve a hirdetésre hivatkozva lép életbe.

 

Egyedi kedvezmények

Mind kiskereskedelmi mind pedig viszonteladói ügyfeleink részére biztosítani tudunk mennyiségi engedményt egy vagy akár több termékre is. A kedvezmény mértéke elsősorban a vásárolni kívánt csomagolóeszköz mennyiségétől függ. Viszont  a folyamatosan változó körülmények (árfolyam ingadozás, gyártói áremelés stb.) miatt a mozgásterünk termékenként eltérő, ami szintén befolyásoló tényező az árengedmény kialakításakor.