banner

Szűrés

Shopping Options

Forma
  1. Szögletes (3)
Szín
  1. Fehér (10)
  2. Színes (6)
Anyag
  1. Műanyag (3)
  2. Papír (13)

Szalvéták

Szalvéta széles választékban

A megfelelő szalvéta kiválasztásával sokat tehetünk azért, hogy vendégeink kényelmesebben étkezzenek. Kínálatunkban épp ezért több féle szalvétát is kínálunk, az egyszerű, egy rétegűtől az elegánsabb és textil hatású darabokig.

Az egyrétegű szalvéta jó választás, ha az ételeket gyorsan, vagy elvitelre szolgáljuk fel. Ezek a szalvéták egy mozdulattal használhatóak, kis helyet foglalnak, könnyűek és használatukkal kevés szemét keletkezik.

Több rétegű, egyszerű szalvétáink elsősorban az állófogadások, kóstoltatások remek kellékei. Kellően elegáns kivitelűek, mégis egyszerűen használhatók, könnyű hajtogatni és ízlésesen elrendezni őket. Ezek a szalvéták biztosítják a kényelmet például a konferenciák büféasztalainál, vagy az olyan étkezéses alkalmakkor is, amikor az esemény alatt a vendégek többször is az étkezőasztalhoz lépnek.

A textilhatású papírszalvéták akkor ideálisak, ha elegánsan szeretne teríteni. Ezeket a szalvétákat elsősorban éttermek részére, illetve ültetett fogadásokhoz ajánljuk, olyan helyszíneken, ahol nincs lehetőség az elhasznált textilszalvéták összegyűjtésére, mosására.

16 Termék

Page:
  1. 1
  2. 2
Opciók

Lista nézet  Rács nézet 

Set Descending Direction

16 Termék

Page:
  1. 1
  2. 2
Opciók

Lista nézet  Rács nézet 

Set Descending Direction

 

Hírlevél


© 2013 Minden jog fenntartva! Asso Imballo Kft.
 Magento Themes by EMThemes.com n-csomagol
csomagolas.lap.hu | pohar.lap.hu | evoeszkoz.lap.hu
Asso Imballo Kft.
06 30 207 5561 | 06 30 859 6003
1103 Budapest Győmrői út 128.