Magunkról

Vállalkozásunk Asso Imballo Kft. néven alakult 2010 márciusában a tulajdonosok több mint 10 éves szakmai tapasztalatával. A CsomagolÁsz egyszer használatos csomagolóeszközök és csomagolóanyagok forgalmazására specializálódott viszonteladók és felhasználok számára. Raktárkapacitásunk lehetővé teszi ügyfeleink folyamatos és gyors kiszolgálását. Legfőbb célunk, hogy maximálisan kielégítsük vásárlóink igényeit a legjobb minőségű és árú termékek, szolgáltatások kínálatával.


MIÉRT VÁLASSZON MINKET?


Tartósan alacsony árak

Az általunk forgalmazott termékeket közvetlenül a gyártóktól vagy disztribútoroktól szerezzük be és számos külföldi gyártó márkaképviseletét látjuk el Magyarországon. Ennek köszönhetően - a piaci viszonyok figyelembevételével - csomagolóeszközeinket a lehető legkedvezőbb árakon tudjuk kínálni hosszú távon is.


Gyors és pontos kiszolgálás

Cégünk jelentős figyelmet fordít partnerei minőségi kiszolgálására. Legyen szó személyes vásárlásról vagy házhozszállításról, rendelését nálunk gyorsan, pontosan és hiánymentesen megkapja. Felejtse el a hosszú kiszolgálási időt és a tévesen vagy hiányosan kiadott termékek okozta idegeskedést. Spóroljon velünk időt és pénzt!


Folyamatosan bővülő választék

A termékpalettánkat folyamatosan szélesítjük a vevői igények szerint. Csomagolóeszközeink zöme készletről elérhető, de a rendelésre megvásárolható termékeket is rövid határidőn belül beszerezzük és folyamatos igény esetén készletezzük vásárlóink számára. Ha a weboldalunkon nem találja meg az Ön számára megfelelő csomagolóeszközt kérem, keressen minket elérhetőségeinken.


Tapasztalat

Cégünk jelentős tapasztalatot szerezett az egyszer használatos csomagolóeszközök területén, több mint 10 piacon töltött év alatt. Felkészült munkatársaink a termékeinkkel kapcsolatban pontos és szakszerű tájékoztatással tudnak szolgálni. Szívesen látjuk el tanáccsal vásárlóinkat, érdeklődőket. Felmérjük igényeit és segítünk kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő terméket, termékeket.


 

Hírlevél


© 2013 Minden jog fenntartva! Asso Imballo Kft.
 Magento Themes by EMThemes.com n-csomagol
csomagolas.lap.hu | pohar.lap.hu | evoeszkoz.lap.hu
Asso Imballo Kft.
06 30 207 5561 | 06 30 859 6003
1103 Budapest Győmrői út 128.