Kedvezmények

Új vásárlók részére

Minden új kiskeredkelemi vevőnk 5%-os kedvezményben részesül, amely az első 3 vásárlás során érvényesíthető az összes termékünkre vonatkozólag. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, illetve a hirdetésre hivatkozva lép életbe. Tegyen egy próbát és győződjön meg termékeink és szolgáltatásaink kiemelkedő színvonaláról.


Meglévő partnereink számára

Nem feledkezünk meg azon vásárlóinkról sem, akiket hosszú ideje a partnereink között üdvözölhetünk. Számukra is biztosítunk 5% kedvezményt, amennyiben hoznak magukkal legalább egy új vevőt. Az engedmény háromszor vehető igénybe az összes termékünkre vonatkozólag.  A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, illetve a hirdetésre hivatkozva lép életbe.


Egyedi kedvezmények

Mind kiskereskedelmi mind pedig viszonteladói ügyfeleink részére biztosítani tudunk mennyiségi engedményt egy vagy akár több termékre is. A kedvezmény mértéke elsősorban a vásárolni kívánt csomagolóeszköz mennyiségétől függ. Viszont  a folyamatosan változó körülmények (árfolyam ingadozás, gyártói áremelés stb.) miatt a mozgásterünk termékenként eltérő, ami szintén befolyásoló tényező az árengedmény kialakításakor.

 

Hírlevél


© 2013 Minden jog fenntartva! Asso Imballo Kft.
 Magento Themes by EMThemes.com n-csomagol
csomagolas.lap.hu | pohar.lap.hu | evoeszkoz.lap.hu
Asso Imballo Kft.
06 30 207 5561 | 06 30 859 6003
1103 Budapest Győmrői út 128.
Telefon:06 30 207 5561, 06 30 859 6003
E-mail:info@csomagolasz.hu
Elérhetőségek