Kedvezmények

Új vásárlók részére

Minden új kiskeredkelemi vevőnk 5%-os kedvezményben részesül, amely az első 3 vásárlás során érvényesíthető az összes termékünkre vonatkozólag. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, illetve a hirdetésre hivatkozva lép életbe. Tegyen egy próbát és győződjön meg termékeink és szolgáltatásaink kiemelkedő színvonaláról.

Ajánljuk lebomló és környezetbarát csomagolásainkat itt!

Meglévő partnereink számára

Nem feledkezünk meg azon vásárlóinkról sem, akiket hosszú ideje a partnereink között üdvözölhetünk. Számukra is biztosítunk 5% kedvezményt, amennyiben hoznak magukkal legalább egy új vevőt. Az engedmény háromszor vehető igénybe az összes termékünkre vonatkozólag.  A kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, illetve a hirdetésre hivatkozva lép életbe.


Egyedi kedvezmények

Mind kiskereskedelmi mind pedig viszonteladói ügyfeleink részére biztosítani tudunk mennyiségi engedményt egy vagy akár több termékre is. A kedvezmény mértéke elsősorban a vásárolni kívánt csomagolóeszköz mennyiségétől függ. Viszont  a folyamatosan változó körülmények (árfolyam ingadozás, gyártói áremelés stb.) miatt a mozgásterünk termékenként eltérő, ami szintén befolyásoló tényező az árengedmény kialakításakor.
Kapcsolatfelvétel

 

Hírlevél


© 2013 Minden jog fenntartva! Asso Imballo Kft.
 Magento Themes by EMThemes.com n-csomagol
csomagolas.lap.hu | pohar.lap.hu | evoeszkoz.lap.hu
Asso Imballo Kft.
06 30 207 5561 | 06 30 859 6003
1103 Budapest Győmrői út 128.