ételtároló dobozAkinek a vendéglátás a hivatása, annak fontos, hogy mindenből a legjobbat használja fel. Ez természetesen az alapanyagok és hozzávalók válogatásánál kezdődik, de nem maradhatnak ki belőle a kiegészítők sem. A tiszta és igényes asztalnemű nem az egyetlen, ami fontos az ételek szervírozása során. Fontos szerepük van az ételtároló dobozoknak is. Elsősorban azoknak a vendéglátóhelyeknek a működtetésében van jelen az ételtároló doboz, amik kiszállítással is foglalkoznak, illetve elvitelre is biztosítanak lehetőséget.

Az ételtároló dobozok feladata, hogy olyan megbízható csomagolást biztosítsanak a különböző típusú ételeknek, amire szállítás közben is lehet számítani. Egy ételtároló doboz nem megfelelő, ha könnyen kiborul belőle az étel, ha nincs tartása vagy megsérül a legkisebb ütésre is. Szerencsére ma ma már van miből válogatni és minden elvárásnak eleget tevő csomagolást lehet használni a vendéglátásban.

A hagyományos műanyag ételtároló dobozok mellett megtalálhatóak a habdobozok is, amik abban az esetben ajánlottak, ha az étel még forró. Egy habdoboz megtartja  a hőt, így az étel nem hűl ki olyan gyorsan és később is el lehet fogyasztani melegítés nélkül.

A műanyag dobozok mikrózhatóak, így akkor is praktikusak, ha nincs kéznél tányér vagy nincs lehetőség mosogatásra. A kihűlt vagy hűtőből elővett étel újra fogyaszthatő hőmérsékletűre melegíthető.

A gyártók többsége ma már a környezettudatos felhasználókra is gondolt, így egyre több fajta, újrahasznosítható, környezetbarát anyagból készült ételtároló dobozt is gyártanak. A cukornád dobozok is ilyenek, amik már 100%-ban lebomló, komposztálható alapanyagból készülnek.

Forduljon bizalommal cégünkhöz és válogasson széles termékkínálatunkból, vásároljon színvonalas ételtároló dobozokat! A dobozok mellett még evőszközöket, tányérokat és poharakat is beszerezhet, ha ilyen jellegű termékekre van szüksége! Ha további tájékoztatást szeretne kérni, a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén kapcsolatba léphet velünk!