Ez alatt az út alatt az ételeknek és a tálaló eszközöknek is el kell jutnia épségben oda, ahová rendelték őket. Egy porcelán vagy üvegből készült tál csak nehezítené a sikeres szállítást. Mi jelent akkor jó választást? A műanyag tálca ideális megoldás, ha az ételt nem helyben szolgálják fel.

A műanyagnak kicsi a súlya, ez az egyik erőssége. Az ételek egyébként is saját súllyal rendelkeznek, ami nagyobb adagnál, hideg tálnál már megérezhető. Ha ezt egy masszívabb alapanyagból készült tálcára helyezik és azon szállítják, kínálják, az csak felesleges plusz súlyt jelent. A műanyag tálca elenyésző súlya a segítségére van a vendéglátónak abban, hogy megkönnyítse az alkalmazottak dolgát.

Ezen túl a műanyag tálca strapabíró is, nem törik el olyan könnyen. Mivel egyszer használatos, az elmosogatásával és a hazaszállításával sem kell bajlódni. Az általunk forgalmazott tálcák 50 darabos csomagban rendelhetőek, minden vásárló annyi csomagot vásárolhat, amennyire rövid, illetve hosszú távon szüksége van belőlük. A műanyag tálcákhoz műanyag fedél is választható, ami megóvja a rajtuk lévő ételt szállítás közben és tálalás előtt is. Az ételek nem csúsznak le a tálcáról, tovább maradnak frissek és nem szállnak rájuk a rovarok sem.

Megesik, hogy nincs lehetőség a megrendelt ételt tálakon, tányérokon tálalni, ilyenkor a műanyag tálca is alkalmas arra, hogy tálaló legyen, hiszen a maga nemében esztétikus és diszkrét asztalnemű.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a vendéglátásban tevékenykedik és rendszeresen szállít ételeket külső helyszínekre, rendezvényekre! Használja az általunk forgalmazott műanyag tálcákat és egyéb termékeket, tartsa meg szolgáltatásai megszokott színvonalát! Amennyiben kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban keressen fel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!