Az ételszállítás egyre több étterem profiljába beletartozik, nemcsak helyben szolgálják fel a menükben szereplő fogásokat, hanem a vásárlók címére is kiszállítják. Az étterem értékelését több tényező is befolyásolja, nemcsak az ételek minősége a meghatározó, hanem a szolgáltatás színvonala is. Fontos, hogy milyen gyorsan ér oda a megadott címre az étel és milyen állapotban. A megbízható csomagolódobozok alapvető kiegészítői az ételszállításnak.

Milyen csomagolódobozokat használ a mindennapos ételszállításhoz? Többféle variáció is elérhető a piacon, mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei.

 

A legismertebbek a habdobozok, amiket azért használnak előszeretettel, mert jó a tartásuk és bírják a szállítás során fellépő ütődések, egyéb fizikai igénybevétel okozta kihívásokat. Nem nyomódnak be, sérülnek olyan könnyen, az ételek biztonságban megérkeznek.

 

A másik, jól ismert csomagolódoboz a műanyag, amit inkább elvitelre ajánlott használni, hogy a vendégek abban vigyék a megmaradt vagy megrendelt ételt. Ezek a dobozok valamivel sérülékenyebbek, mint a habdobozok, így alkalmasabbak kézben, szatyorban történő szállításra.

 

A jó kihasználhatóságon túl ma már egyéb szempontok is számítanak a csomagoló dobozok esetében is, olyanok, mint a környezetbarát anyagösszetétel. Környezetbarát csomagolódobozaink cukornádból készülnek és az a különlegességük, hogy biológiai úton tudnak lebomlani, tehát nem marad utánuk szennyező anyag.

 

Webáruházunkban mindegyik fajta csomagolódoboz megtalálható, így egyértelműen kijelenthetjük, hogy minden igényt ki tudunk szolgálni. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben rendszeresen vagy akár csak alkalmanként csomagolódobozokra van szüksége, és rendeljen tőlünk ilyen termékeket! Kínálatunkban sokféle méret, forma és anyag közül válogathat, amiket korrekt áron vásárolhat meg. Amennyiben kérdése van, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről, tudjon meg többet termékeinkről, csomagolódobozainkról!