papírpohár

A műanyag az egyik fő problémát jelenti a környezetszennyezés tekintetében, egyre nagyobb gondot jelentenek szerte a világban a műanyagból készült csomagolóanyagok. Ez a csomagolóanyag ugyanis nem bomlik le, csak irreálisan sok idő alatt, több száz év elteltével. A környezetbe jutva csak halmozódnak, szennyezik a vizeket és a földet, komoly károkat okozva az élővilágban. Éppen ezért fontos, hogy  a műanyagot minél többször helyettesítsük újrahasznosítható, környezetbarát anyagokból készült csomagolóanyagokkal, olyanokkal, mint amilyen a papír.

A papírpohár egy ideális alternatíva az olyan alkalmakra, amikor egy üvegpoharat kell helyettesíteni eldobható változattal. A papírpohár mindenhol megállja a helyét, mert praktikus a használata, logózható, színes vagy semleges, fehér külsőben is kapható. Elsősorban szabadtéri rendezvények esetén, de más, alkalmi rendezvényeken is sikeresen használható. A papírpohár nem törik el, nem balesetveszélyes a használata, ha mégis tönkremegy, gyorsan és olcsón pótolható. Hideg italok felszolgálására használható elsősorban, de ha úgy alakul, forró italokat is lehet belőle inni, csak bizonyos esetekben érdemes duplázni a poharat.

A papírpohár olcsó és nagy mennyiségben beszerezhető, ha például több napos rendezvényre készül valaki vagy éppen elviteles szolgáltatást működtet. Időt lehet spórolni a használatával, hiszen nem kell mosogatni, nem kell összegyűjteni és rendszeres tárolóhelyre sincs szüksége. Különféle promóciókon, gasztro fesztiválokon, büfékben is előnyös választás. Természetesen arra ügyelni kell, hogy a használt papírpohár egy helyre, szelektív hulladékgyűjtőbe kerüljön, így biztosan újrahasznosítják majd és nem szennyezi a környezetet feleslegesen.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg termékeinket, amennyiben környezetbarát csomagolást, papírpoharakat és tányérokat szeretne használni! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk részletes tájékoztatásért!