A porcelán tányérok igényes, dekoratív és hagyományos terítéknek számítanak. A legszívesebben ebben kínálná a legtöbb vendéglátós a fogásait, de van, ahová egyszerűen nem illenek vagy nem lehet megoldani a használatukat. Mivel lehet helyettesíteni a hagyományos tányérokat? A legkézenfekvőbb megoldás a jól bevált, egyszer használatos evőeszköz és tányér, természetesen műanyagból. A műanyag tányér talán nem olyan elegáns és nem annyira dekoratív, mint egy porcelán, aminek még súlya is van, de annál praktikusabb.

Mikor érdemes a műanyag tányérokat használni? Számtalan alkalom adódhat, amikor nincs mód arra, hogy a hagyományos tányérokat szállítsuk, tároljuk vagy éppen elmossuk. Sok vendéglátóegység települ ki gasztro fesztiválokon, bemutatókon kültérre, ideiglenes helyszínre. Itt a műanyag tányér sokkal jobban hasznosítható. Nincs súlya, könnyen fel lehet kapni és arrébb lavírozni vele, akár tömegben is. Ha úgy adódik, akár állva,a tenyerünkön egyensúlyozva is lehet belőle falatozni. Nem törik el, nem kell rá vigyázni, nehogy neki ütődjön valaminek, ha leejtjük, legfeljebb a rajta lévő étel megy kárba. Nagy segítség ott, ahol sok a vendég, de kevés lenne a tányér, hiszen nagy mennyiséget is be lehet szerezni belőle. Csak elő kell venni és már lehet is tálalni. A műanyag tányér nagy segítség akkor is, ha a személyzet ki se látszik a munkából és egyszerűen nincsen kapacitás még arra is, hogy az asztalokról begyűjtsék a tányérokat, azokat elmossák, és újra felhasználják. A műanyag tányér kényelmes, egyszer használatos darab, időt lehet vele spórolni és a munkafolyamatokat is nagymértékben leegyszerűsíti.

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, ha rendszeresen használ műanyag tányérokat a munkája során! Iskolák, vendéglátóegységek, catering cégek stb. számára, viszonteladók részére egyaránt nagy választékban forgalmazunk egyszer használatos tányérokat, evőeszközöket. Gyors kiszállítást, kedvező árakat, változatos termékkínálatot biztosítunk! Ha kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!