4 Termék

Opciók
Set Descending Direction

A porcelán tányérok igényes, dekoratív és hagyományos terítéknek számítanak. A legszívesebben ebben kínálná a legtöbb vendéglátós a fogásait, de van, ahová egyszerűen nem illenek vagy nem lehet megoldani a használatukat. Mivel lehet helyettesíteni a hagyományos tányérokat? A legkézenfekvőbb megoldás a jól bevált, egyszer használatos evőeszköz és tányér, természetesen műanyagból. A műanyag tányér talán nem olyan elegáns és nem annyira dekoratív, mint egy porcelán, aminek még súlya is van, de annál praktikusabb.

Mikor érdemes a műanyag tányérokat használni? Számtalan alkalom adódhat, amikor nincs mód arra, hogy a hagyományos tányérokat szállítsuk, tároljuk vagy éppen elmossuk. Sok vendéglátóegység települ ki gasztro fesztiválokon, bemutatókon kültérre, ideiglenes helyszínre. Itt a műanyag tányér sokkal jobban hasznosítható. Nincs súlya, könnyen fel lehet kapni és arrébb lavírozni vele, akár tömegben is. Ha úgy adódik, akár állva,a tenyerünkön egyensúlyozva is lehet belőle falatozni. Nem törik el, nem kell rá vigyázni, nehogy neki ütődjön valaminek, ha leejtjük, legfeljebb a rajta lévő étel megy kárba. Nagy segítség ott, ahol sok a vendég, de kevés lenne a tányér, hiszen nagy mennyiséget is be lehet szerezni belőle. Csak elő kell venni és már lehet is tálalni. A műanyag tányér nagy segítség akkor is, ha a személyzet ki se látszik a munkából és egyszerűen nincsen kapacitás még arra is, hogy az asztalokról begyűjtsék a tányérokat, azokat elmossák, és újra felhasználják. A műanyag tányér kényelmes, egyszer használatos darab, időt lehet vele spórolni és a munkafolyamatokat is nagymértékben leegyszerűsíti.

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, ha rendszeresen használ műanyag tányérokat a munkája során! Iskolák, vendéglátóegységek, catering cégek stb. számára, viszonteladók részére egyaránt nagy választékban forgalmazunk egyszer használatos tányérokat, evőeszközöket. Gyors kiszállítást, kedvező árakat, változatos termékkínálatot biztosítunk! Ha kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Posted By MZperX Support

Napjainkban már nem lehet elmenni a környezetvédelem fontossága mellett. Sajnos már az is kevés, hogyha szelektíven gyűjtjük a szemetet, ennél már sokkal többre kell törekednünk. Fontos, hogy ne csak magánszemélyként képviseljük a fenntarthatóságot, hanem a munkahelyünkön, főként a saját cégünknél tegyünk meg érte mindent.

Hogy mit tehet például az, aki vendéglátóegységet üzemeltet? Nagyon is sokat! Egy étteremben rengeteg hulladék keletkezik, ám ez jelentősen csökkenthető, ha környezetbarát csomagolódobozokat használunk az elviteles ételekhez.

Az általunk kínált cukornád csomagolódobozok 100%-osan, biológiai úton lebomlanak, komposztálhatóak. Sajnos azok a csomagolások, amelyekbe a vendégek a maradékot kapják, általában csak nagyon kevés ideig vannak használatban, és egyszeri használat után a kukában landolnak, növelve ezzel a szemetet. A lebomló csomagolódobozok azonban nincsenek káros hatással a környezetre.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza Ön is környezetbarát csomagolást!

Posted By MZperX Support

Milyen a jó csomagolódoboz?

Tuesday, January 8, 2019 2:49:27 PM Europe/Budapest

Aki vendéglátó egységet működtet, bizonyára tapasztalta már, hogy számtalanféle csomagolódoboz létezik, és bizony nem mindegy, hogy milyet választunk. A csomagoláson függ ugyanis nagyrészt az elvitelre készült ételek épsége, így közvetetten a vendégek elégedettsége és az hely népszerűsége is. De milyen a jó csomagolódoboz?

Mindenekelőtt erős, nehezen szakad vagy törik, és nem ázik át, ha nedvesség éri. Nem ázhat ki belőle semmilyen egészségre káros anyag és természetesen nem színeződhet el tőle az étel. Jó, ha a csomagolódobozban van elválasztó fal, így körettel együtt, de mégis különválasztva tudjuk becsomagolni az ételeket. Ennek főként szaftos húsok, szószok, mártások esetében van jelentősége. Vannak olyan csomagolások, amelyek hőtartóak, így nehezebben hűl ki bennük a frissen elkészített étel.

Cégünk környezetbarát, minden elvárásnak megfelelő csomagolódobozokat gyárt. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, és szerezze be tőlünk a szükséges csomagolásokat vendéglátó egységébe!

Posted By MZperX Support

Válasszon Ön is lebomló papír csomagolóanyagot!

Tuesday, December 18, 2018 3:17:10 PM Europe/Budapest

Napjaink egyik legfontosabb kérdése Földünk védelme. Sajnos már odáig jutottunk, hogy nagyon gyorsan tennünk kell valamit, különben a globális felmelegedés megállíthatatlan lesz, és ez beláthatatlan következményekkel jár. Csökkentenünk kell az energiafelhasználást is, de nagyon fontos a hulladékkezelés megoldása. Egyrészt ebben a kérdésben is az lenne a legjobb megoldás, ha nem keletkezne szemét, másrészt viszont azzal is nagyon sokat segítünk, ha szelektíven gyűjtjük a szemetet, és próbáljuk mellőzni a műanyag használatát. Egy műanyag szatyornak legalább 200 évre van szüksége ahhoz, hogy lebomoljon, miközben talán néhány percig vagy óráig használtuk. Sajnos sokan szinte mindent műanyag zacskóba tesznek, pedig a lebomló papír csomagolóanyagok használatával komoly változásokat tudnánk megalapozni. Hogy mire használhatóak pontosan a lebomló papír csomagolóanyagok? Nézzük!

A lebomló papír csomagolóanyagok kiválóan alkalmazhatóak élelmiszerek csomagolásához is akár élelmiszerüzletekben, akár vendéglátó egységekben. Kialakításukat tekintve számos változat létezik, szinte mindenféle ételnek megtaláljuk közöttük az ideálisat. Street food tálca, hamburger tasak, sütőipari zacskó és szalagfüllel ellátott papírtáska is vásárlóink rendelkezésére áll.

A lebomló papír csomagolóanyagok további előnye a műanyag zacskóval szemben, hogy frissebben tartják az ételt, ugyanakkor szellőznek is, kiengedik a párát, ha például még forrón pakolunk a termékekbe. Használatukat ajánljuk akár kisebb pékségek, akár nagyobb áruházláncok részére is, de jó választásnak bizonyulnak hamburgerezők, gyrososok részére is az elvitelre kért ételek csomagolásához. Mivel egy-egy ilyen hely nagyon sok műanyag zacskót használ el naponta, ezek leváltásával jelentősen csökken a környezetszennyezés.

Szeretne lebomló papír csomagolóanyagokat rendelni? Keressen fel minket bizalommal, kedvező árakkal és nagy választékkal várjuk! Kérdése van? Honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolnak Önnek munkatársaink!

Posted By MZperX Support

4 Termék

Opciók
Set Descending Direction

 

Hírlevél


© 2013 Minden jog fenntartva! Asso Imballo Kft.
 Magento Themes by EMThemes.com n-csomagol
csomagolas.lap.hu | pohar.lap.hu | evoeszkoz.lap.hu
Asso Imballo Kft.
06 30 207 5561 | 06 30 859 6003
1103 Budapest Győmrői út 128.